🥗 Food Blog

🏠 Domů

📜 Zpět na seznam receptů

Karbanátky z toruby

Hlavní obrázek receptu

Kategorie: Pork

Obtížnost: Medium

Čas přípravy: 60 min

🛒 Ingredience:

1KL rozmarýnu a rozdrtit cibule, nebo 1KL sušené 1000g mleté maso(jak je libo) stroužky česneku,nebo 2KL sušený 2KL strouhanky 2 vejce 1/8 lžičky muškátového oříšku lžička dijonské hořčice sůl a čerstvě mletý pepř libeček olej (KL -> kávová lžička)

👨‍🍳 Postup:

Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na barvu. Do mísy dejte všechny ostatní ingredience s cibulí a nejlépe rukou dobře prohněte. Trouba rozehřejeme na 180 horkovzduch. Ze směsi vytvarujeme karbanátky velké asi jako dlaň.No 9 kousků -> ideální porce. Karbanátky skládejte na plech s pečicím papírem, pak je pomažeme z obou stran olejem. Pečeme baj oko 30min. v polovině otočíme karbanátky. Podáváme s bramborovou kaší.

🔙 Zpět na Pork